Tjänsteutlysning

Järva specialistvård Martina söker specialistläkare inom ortopedi

Järva Specialistvård Martina är en mottagning med vårdvalsavtal inom ortopedi för barn och vuxna med tillhörande frakturmottagningsavtal för barn samt ÖNH för barn och vuxna. Utöver det så har vi vårdavtal för barn-och ungdomsmedicinska mottagningar. Vi tillhör Barnsjukhuset Martina på Sophiahemmet.

För att bedriva all denna vård så har vi över 1000 kvm, nyrenoverade lokaler inklusive en fantastisk operationsavdelning med 3 salar och 6-7 uppvakningsplatser.

 Vår verksamhet växer och utvecklas vi söker därför nu en ortoped som vill arbeta hos oss med både vuxna och barn.

Vi utför idag enkla kirurgiska ingrepp i lokalanestesi men vill utöka verksamheten med tilläggsuppdraget för ortopedisk dagkirurgi.

Är du den som vill vara med i vår uppbyggnad av ortopedin och stimuleras av utveckling? Ja då är vi en perfekt arbetsplats för dig. Kanske vill du vara konsult på deltid för att pröva på hur du trivs eller vill du bli anställd del- eller heltid, alla modeller fungerar.

Arbetsuppgifter

I din roll som specialistläkare har du dagliga mottagningsbesök varvat med dagkirurgi.

Diktering i journalsystemen Takecare.

 Kvalifikationer

Grundutbildad läkare specialist inom ortopedi.

 Personliga egenskaper:

Vi önskar att du har god organisations- och samarbetsförmåga, samt ett starkt engagemang. Du är ambitiös och ser möjligheter. Egenskaper som vi värdesätter är ett öppet, positivt bemötande och respekt för medarbetare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

50-100 % anställning

Konsult eller timanställd

Information om tjänsten lämnas av:

Verksamhetschef Pär Ansved 073-962 44 12

Ansökan skickas till par.ansved@bsmartina.se