Tjänsteutlysning

Järva Specialistvård Martina växer och behöver en anestesisköterska

Järva Specialistvård Martina är en mottagning med vårdvalsavtal inom ÖNH för barn och vuxna, ortopedi för barn och vuxna med tillhörande frakturmottagningsavtal för barn. Utöver det så har vi vårdavtal för barn-och ungdomsmedicinska mottagningar. Vi tillhör Barnsjukhuset Martina på Sophiahemmet.

För att bedriva all denna vård så har vi över 1000 kvm, nyrenoverade lokaler inklusive en fantastisk operationsavdelning med 3 salar och 6-7 uppvakningsplatser.

Är du den person som stimuleras av utveckling och vill vara med och bygga upp vår operationsverksamhet? Ja, då kan vi vara en perfekt arbetsplats för dig. Och såklart har vi generösa anställningsvillkor, vi vågar nästan lova att du kommer att erbjudas bättre än vad du har idag.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som narkossköterska med omhändertagande av patienter före, under och efter operation.

Kvalifikationer

Specialistutbildad sjuksköterska inom anestesi. ÖNH och barnerfarenhet är en merit.

Personliga egenskaper

Vi önskar att du har god organisations- och samarbetsförmåga, gillar struktur med utmaningar, utveckling och förändringar. Du är ambitiös och ser möjligheter. Egenskaper som vi värdesätter är ett öppet, positivt bemötande och respekt för medarbetare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform

Tjänsten är på 75-100 %

 Information om tjänsten lämnas av:

Verksamhetschef Pär Ansved 073-962 44 12

Ansökan skickas till par.ansved@bsmartina.se