Tjänsteutlysning

Barnläkare till Järva specialistvård Martina BUMM

Järva Specialistvård Martina tillhör koncernen Barnsjukhuset Martina. Vi har vårdvalsavtal inom barn-och ungdomsmedicin och tilläggsavtal för neuropsykiatriska utredningar.

I våra nyrenoverade fräscha lokaler har vi även vårdval inom öron-näsa-hals och ortopedi för både barn och vuxna. Vi har också en fullt utrustad operationsenhet där vi utför operationer i både narkos och lokalbedövning. Vi vill gärna se oss som en barnprofilerad verksamhet med nära samarbete och utbyte med Barnsjukhuset Martina där specialister inom de flesta pediatriska områden arbetar.

Arbetsplats:

Martina växer och utvecklas med enheter på Sophiahemmet, Järva, Sollentuna och i Norra Djurgårdsstaden, därför söker vi nu en Barnläkare som vill arbeta och utveckla vår verksamhet med huvudsaklig tjänst på Järva.

Personliga egenskaper:

Du har god organisations- och samarbetsförmåga, samt ett starkt engagemang. Du är ambitiös och ser möjligheter. Egenskaper som vi värdesätter är ett öppet, positivt bemötande och respekt för sina kollegor och patienterna. Är du den som tycker om och stimuleras av utveckling och vill ha möjlighet att påverka din arbetsplats och ditt arbetsinnehåll? Kanske vill du vara konsult på deltid för att pröva på hur du trivs eller vill du bli anställd del- eller heltid, alla modeller fungerar.

I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt mottagningsarbete inom barn- och ungdomsmedicin

Kvalifikationer:

Grundutbildad läkare med specialistkompetens inom barn och ungdomsmedicin. Du får gärna ha en subspecialitet inom allergologi men inget krav.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning 50-100%

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt,

Information om tjänsten lämnas av:

Verksamhetschef Emma Noresson Tel: 072 158 21 72

Ansökan skickas till Emma.Noresson@bsmartina.se

Vi ser fram emot att höra från dig!